21 Ocak 2012 Cumartesi

Pamuktan Farkın


 Seninle tanıştığımızda pamuk şekerle var olan karşılaşmamdan farksız bir duygu hissetmiştim. Önce saçma gelmişti, erkekliğim ağır basmıştı ama sonrasında tadına hapsolup kalmıştım. Başlangıç olarak kabarık görünüşünden dolayı bitmeyecekmiş etkisi yaratıyordu. Tadını hiç kaybetmeyecek ve istediğim zaman elimin altında olacakmış gibi.

 Yüzlerce sabah geçip gitti. Kış yaklaştıkça değişime maruz kaldın, bitkiler gibi. Onların yeşilliği meydanları dolduruyorken tanışmıştık seninle ama zaman geçtikçe ne onların yeşilliğinden eser kaldı ne de senin kalbi ferahlatan etkinden eser kaldı. Oksijen tüpüm dahi bitmeye yüz tutmuşken yaşama telaşına kapılmamanın nedenini merak etmiyor değildim. Çünkü; sen de kaybetmiştin havanı.

 Sakın heyecanlandığımı düşünme sadece kemerim belimi biraz fazla sıkıyor. Çünkü; eskisi gibi hissetmiyorum. Senin donuk bakışlarında mana arayan o çocuk bakkala gitti ve uzun bir süre dönmeyecek görünüyor. Ailesi onu unutmuş değil sadece uzunca bir süre önce toprağa karıştığını biliyorlar. Gerçek öylesine yalana sarılmış ki ayırt etmeleri için yağ kullanmaları gerekiyor.
 Eskisi gibi değil hiçbir şey eskici...

1 yorum: